Storitve

Spletno gostovanje

Nudimo zanesljivo, SSD pospešeno spletno gostovanje na lastnih strežnikih v Sloveniji, shranjevanje podatkov v oblaku, registracijo domen, izdelujemo in vzdržujemo WordPress spletne strani in WooCommerce spletne trgovine, programiramo manjše spletne aplikacije po naročilu itd.

Računalniški servis

Prodajamo, servisiramo in vzdržujemo računalniško strojno in programsko opremo pri nas ali v vaši pisarni, na vašem domu ali na daleč. Smo hitri, zanesljivi in kvalitetno opravimo svoje delo. Posebno skrb posvečamo pogodbenim strankam, zanje smo dosegljivi tudi izven delovnega časa.

Linux

Smo Linux strokovnjaki, ukvarjamo se s sistemsko administracijo različnih Linux distribucij: RedHat, CentOS, Ubuntu, Debian itd. Imamo certifikat RHCE (RedHat Certified Engineer), obvladamo virtualizacijo s Proxmox in VMware. Vzdržujemo LXC, OpenVZ, KVM VPS in izvedemo unikatne rešitve po naročilu.

 O nas

O nas

Podjetje TRISTO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2009 z vizijo, da naročnikom ponudi hitre, kakovostne in cenovno primerne rešitve s področja IT.
Naše znanje in številne ter dolgoletne izkušnje z različnih področij nam omogočajo, da tako domačim uporabnikom kot podjetjem nudimo strokovne rešitve, ki pripomorejo k optimalnejši uporabi računalniške infrastrukture s poudarkom na zanesljivosti, varnosti in uporabnosti.

S paketom storitev, ki jih ponujamo, nam to tudi vedno uspe!
Temu pritrjuje tudi naša boniteta - trojni A.

AAA boniteta odličnosti TRISTO d.o.o. 2018

Naš tim

Tomaž Trškan
Tomaž Trškan
Ustanovitelj, tehnični vodja, programer, sistemski administrator, serviser all-in-one
Peter Orešnik
Peter Orešnik
Programer in serviser
Rok Lipičnik
Rok Lipičnik
Grafični oblikovalec

Zadovoljni naročniki

Reference