Naš tim

 

Tomaž Trškan je Linux strokovnjak, RHCE, ki se najraje ukvarja z administracijo sistemov, konfiguracijo omrežij z RouterOS (Mikrotik), WiFi povezavami in optimizacijo sistemov za zagotavljanje 24/7 delovanja. Skrbi tudi za backup, načrtovanje sistemov, svetuje pred in pri realizaciji pisarn v podjetjih in si z veseljem vzame čas za strokovno debato. Poleg tega izdeluje spletne strani in programira v PHP z MySQL (Laravel), nekaj tudi Python in Pearl. Najraje tipka v konzoli bash in je zadovoljen, ko Zabbix sporoča, da so strežniki OK. Kadar ni za računalnikom, je na poti k stranki, kjer poskrbi za rešitev še tako nenavadnega računalniškega problema. Do sedaj tudi še ni srečal računalnika, ki ga ne bi mogel popraviti.

Peter Orešnik je edini flegmatični PHP programer, ki ga poznamo. Programiranje mu leži kot pesnikom pesnikovanje in v tem tudi neznansko uživa, zato so programi izpod njegovega peresa enkratni. Logični izzivi mu predstavljajo užitek, vanje se poglobi in z upoštevanjem KISS pride do najbolj optimalne rešitve, ki zadovolji vsakega naročnika. Dokler stvari niso brez horščev, ne odneha. Pri svojem delu ne uporablja pesticidov 😉
Peter izdeluje tudi WordPress spletne strani, da pa delo ni monotono, zraven še servisira namizne računalnike in prenosnike.

Rok Lipičnik, naš grafični oblikovalec, je perfekcionist po duši. Vsaka barva in oblika se mora prilegati natančno tako, kot si predstavlja, zato so njegovi končni izdelki balzam za oči. Pomaga pri izdelavi WordPress spletnih strani in trgovin, hkrati pa oblikuje tudi digitalne kataloge, CGP in razno drugo tiskovino od koledarjev, vizitk, brošur, embalaže, nalepk za na avtomobile itd. Rok je prijetna družba, saj ima izrazit smisel za humor, hkrati pa je še glasbeno nadarjen in pesmi njegovega benda Arche ROCK!

Tvoje Ime? Si tudi ti strokovnjak-inja s področja, ki ga pokrivamo? Si vesela, vedoželjna in poštena oseba, ki stremi k inteligentnim rešitvam in zadovoljnim naročnikom, tako kot mi?

Pošlji nam svoj CV in reference in morda postaneš tudi ti del našega veselega tima …