Podaljšanje F-Secure Safe antivirusa

Antivirusni program F-Secure Safe je nagrajena zaščita za spletne aktivnosti, ki vas ščiti pred virusi, trojanskimi konji in ransomware-om.


F-Secure Safe ščiti vse vaše povezave na spletno banko, z njim pa lahko nastavite tudi omejitve dostopa do spleta za svoje otroke.

F-Secure Safe lahko namestite tudi na vaš telefon ali tablico.

F-Secure Safe omogoča 1 mesečno brezplačno uporabo (t.i. testno obdobje), po katerem pa je potrebno vnesti aktivacijsko kodo za podaljšanje ali program odstraniti.

Če želite preizkusiti antivirusni program F-Secure Safe na vaši napravi, se registrirajte na portalu https://my.f-secure.com/

Po potrditvi registracije preko vpisanega e-naslova si boste lahko prenesli program za namestitev na svoj računalnik in si namestili F-Secure Safe.

Ker verjamemo, da boste z njim zadovoljni, lahko pri nas kupite aktivacijsko kodo za podaljšanje delovanja F-Secure Safe na vaših napravah.

Kodo lahko kupite v naši spletni trgovini: https://www.rabljenaitoprema.com/izdelek/antivirusni-program-f-secure-safe-za-1-leto/

Ko prejmete kodo za podaljšanje, se prijavite v portal https://my.f-secure.com/, nato pa v desnem zgornjem kotu kliknite Subscription.

F-Secure Safe podaljšanje

Odpre se vam stran, kjer v levem spustnem seznamu “I want to…” izberite “Enter subscription code“.

F-Secure Safe podaljšanje

Na desni se pojavi moder gumb Enter subscription code.

F-Secure Safe antivirus podaljšanje

Kliknite nanj in odpre se okno za vpis vaše kode za podaljšanje. V polje Subscription code vpišite vašo kodo za podaljšanje in potrdite s Continue ter dokončajte postopek za podaljšanje veljavnosti vašega F-Secure Safe na vaših napravah.

F-Secure Safe antivirus podaljšanje

Ko je koda uspešno vnešena, se bo antivirus samodejno podaljšal na vseh vaših napravah.

V primeru težav nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.